Savršen odmor na dohvat ruke

Posebne ponude

ŠKOLA JEDRENJA

Oslušnite vjetar i more, kormilo u ruke i zaplovimo...jer ploviti se mora!

Kombinacija opuštanja i aktivnog odmora te gradnja natjecateljskog duha kroz tečaj škole jedrenja izvrstan je način na koji možete dodatno obogatiti doživljaj u našim kampovima! Naši tečajevi izvrsni su za upoznavanje s jedrenjem i svladavanje osnovnih vještina. Predznanje nije potrebno a tečajevi su prilagođeni polaznicima svih dobi a posebno djeci. Školu jedrenja organizira Jedriličarski klub “Mon Perin Wind”. Na raspolaganju je 10 novih, potpuno opremljenih jedrilica klase “Optimist” te jedna jedrilica “Snipe”.

Sigurnost polaznika škole nam je od najveće važnosti! Za pratnju i sigurnost polaznika na moru na raspolaganju je gliser gumenjak i iskusan instruktor. Svi polaznici tečaja dodatno su osigurani policom osiguranja.

VODITELJ ŠKOLE JEDRENJA
Jedriličar, pedagog i “čovik od mora”- Alvise Benussi, rođen je 1949. god. u Rovinju. Od rane mladosti bavi se brodovima i jedriličarstvom i međunarodno je priznati jedriličar. Od 1971. godine organizira prve tečajeve jedrenja. Osamdesetih godina završava tečaj za instruktora jedriličarstva. Završio je i tečaj jedrenja II. stupnja za klasu “Optimist” i klasu “Europa” u centru za pripremu olimpijaca u organizaciji Talijanskog jedriličarskog saveza u Livornu. 35 godina obnašao je dužnost predsjednika jedriličarskog kluba „Maestral“ u Rovinju.

« Povratak BUKIRAJ »

“A great many people, and more all the time, live their entire lives without ever once sleeping out under the stars.”
― Alan S. Kesselheim

Kampovi