Gourmet

Očekujemo Vas sa velikim zadovoljstvom!

Arrow
Calendar
Calendar

Očekujemo Vas sa velikim zadovoljstvom!

Gourmet

U kampu Mon Perin se nalaze 3 različita restorana, po jedan za svaki trenutak tvog odmora.

Mol Picio

Mol Picio je restoran smješten na rtu kampa Mon Perin.

Kao u restoranima hotela sa više zvjezdica, Mol Pico je mjesto gdje se može uživati u prvoklasnoj svježoj ribi, fiorentinskim odrescima, gustim ribljim juhama i popularnim rižotima, a sve to uz povrće iz vlastitog uzgoja i izvrsno istarsko vino.

No, Mol Picio nije nekakav usiljeni restoran! Unatoč modernom uređenju i ostakljenoj velikoj terasi tik uz more, to je prostor u kojem se uživa u svakom trenutku, bilo da se radi o obiteljskom doručku ili romantičnoj večeri za dvoje.

Zanimljivost: ime Mol Picio znači “mali mol” i nekada je to bilo mjesto na kojem bi se suretali lokalni vinogradari (i koji još uvijek postoji) dok bi prali bačve prije početka berbe.

Radno vrijeme restorana Mol Picio (Zona Colona): 11:00AM - 10:00PM

Prelistaj jelovnik

Porto Bus


Porto Bus je najnoviji od tri restorana u kampu Mon Perin.

Okružen stablima visokih debala, tipičnih za mediteransku makiju (kao što su stabla crnike i jasena), ovaj moderni objekt, u savršenoj harmoniji s okolišem, odiše svježinom i koloritom.  Prostrana terasa na otvorenom, opremljena stolovima, stolicama i udobnim vrtnim namještajem, stapa se sa plažom i čini cjelinu.

Prikladan za obitelji koje mogu uživati u obroku, dok se djeca igraju u obližnjoj igraonici na otvorenom, ali i za sve one koji paze na ishranu: naime, u ovom restoranu, pored tradicionalnih jela, na meniju se nalazi i veliki izbor vegetarijanskih i jela bez glutena, a posebno je bogat izbor svježeg voća i povrća – uzgojenog u vlastitom vrtu! 

Radno vrijeme restorana Porto Bus (Zona Colona): 10:00AM - 11:00PM

Prelistaj jelovnik

San Pol

San Pol je restoran smješten na nekoliko metara od mora,  jednostavnih linija i rustikalnog štiha.

Ime potječe od drevnog imena samog područja na kojem je smješten, San Polo, a na kojem su i danas vidljivi ostaci antičke crkve.

Gosti u San Polu mogu kušati tradicionalna jela istarske, talijanske i međunarodne kuhinje kao što su ćevapčići (valjčići od mesa karakteristični za Hrvatsku, začinjeni mediteranskim biljem), pizza pečena u peći na drva ili meso i riba na roštilju. A na kraju obroka ne zaboravite popiti čašicu izvrsnog Pelinkovca s kriškom limuna ili Medicu,  rakiju s medom karakterističnu za ovo podneblje.

Uživajte u aperitivu uz zalazak sunca  koji je, kako kaže Giacomo Casanova, jedan od najljepših na svijetu!

Radno vrijeme restorana San Pol (Zona San Polo):  12:00AM - 11:00PM

Prelistaj jelovnik

Beach bar

Naši barovi na plaži, Babaloo (Zona San Polo) i Mulini (Zona Colona), pulsirajuće su srce života u kampu. Otvoreni tijekom cijeog dana, idealna su mjesta odakle započeti dan, uživajući u bogatom doručku na par koraka od plaže.

Otvoreni su tijekom ručka i večere, nude jednostavna i brza  jela (sedviče i tosteve), što je savršeno za one koji ne žele izgubiti ni trenutak boravka na moru.

A za slatke užitke, tu su raskošni sladoledni kupovi, svježe voće iz našeg vrta, smoothiji i waffli.

Radno vrijeme bara Babaloo (Zona San Polo): 8:00AM - 11:00PM

Radno vrijeme bara Mulini (Zona Colona):  8:00AM - 10:00PM

Menu Babaloo | Menu Mulini

Ostanimo povezani