Luxury Design Villas

Much more than a holiday
Arrow
Calendar
Calendar

Puno više od kuće, ono je mirno utočište, mjesto za opuštanje, privatna umjetnička galerija i izvanredno umjetničko djelo samo po sebi.

Luxury Design Villas

Kada se živi pod budnim okom javnosti, žudiš za osamljenim mjestom, odvojenim od ostatka svijeta. Mjestom za opuštanje daleko od stresa svakodnevnice, kamera i zahtjeva. Dobrodošli u Vilu Mon Perin, u svoju osobnu oazu mira. 

Smještena u istarskom srednjovjekovnom gradiću Balama-Valle, kraju koji se odlikuje prirodnim bogatstvima, netaknutom prirodom, kristalno čistim morem te bogatim kulturnim i arhitektonskim nasljeđem. Riječ je zapravo o arhitektonskom remek-djelu i istinskom umjetničkom djelu.

Villa Mon Perin

Moderna i suvremeno opremljena vila Mon Perin je potpuno nova luksuzna vila uronjena u netaknutu prirodu u mirnom mjestašcu Bale, te nudi sve što je potrebno za opuštajući i savršen  odmor.

Ulaskom u vilu ona će vas još više oduševiti i osvojiti.
Svaka soba opremljena je s puno pažnje za detalje kako bi vam pružila ugodnu, ali i vrlo elegantnu...

  • površina: 650 m²
  • kapacitet: 12
Saznajte više

Villa Mon Perin s vanjskim bazenom

Villa Mon Perin s vanjskim bazenom je dio moderne i suvremene opremljene vile Mon Perin, potpuno nova luksuzna vila uronjena u netaknutu prirodu u mirnom mjestašcu Bale.

Villa Mon Perin s vanjskim bazenom nudi sve što je potrebno za opuštajući i savršen  odmor. Ulaskom u vilu ona će vas još više oduševiti i osvojiti. Svaka soba opremljena je...

  • površina: 300 m²
  • kapacitet: 6
Saznajte više

Villa Mon Perin s vanjskim i unutarnjim bazenom

Villa Mon Perin s vanjskim i unutarnjim bazenom  je dio moderne i suvremene opremljene vile Mon Perin, potpuno nova luksuzna vila uronjena u netaknutu prirodu u mirnom mjestašcu Bale.

Villa Mon Perin vanjskim i unutarnjim bazenom nudi sve što je potrebno za opuštajući i savršen  odmor. Ulaskom u vilu ona će vas još više oduševiti i osvojiti....

  • površina: 350 m²
  • kapacitet: 6
Saznajte više

Ostanimo povezani