Savršen odmor na dohvat ruke

Posebne ponude

 

U potrazi za delfinima

Popnite se na naš brod i divite se zaigranim delfinima koji plivaju i žive pokraj naših obala. Organiziramo izlete brodom do najljepših panorama Hrvatske: otkrite čari Rovinjskih otoka, uživajte u netaknutoj prirodi koja okružuje naš kamp i uživajte u najljepšem zalasku sunca na Svijetu, kaže Casanova.

FRESH MARKET

Za vrijeme boravka u našem kampu iskoristite priliku i uberite svježe i domaće voće i povrće u našem vrtu. Za vas smo ove godine posadili razne vrste voća i povrća poput salata, tikvica, rajčica, paprika, lubenica, dinja i sl. koje svakodnevno možete u krugu Vaše obitelji i prijatelja ubrati te pripremiti ukusan i svjež obrok. Pripremite svježe ljetne salate, lagane obroke ili se zasladite uz hladnu lubenicu ili dinju – sve nadohvat ruke u našem vrtu!

Posebna ponuda 2017

VRIJEDI OD 07/04 DO 04/06 I OD 11/09 DO 01/10

Za boravak od min. 4 noći u mobilnoj kućici ili min. 7 noći na parceli / kamp mjestu, u predsezoni i posezoni, dobivate šest vauchera za jednu osobu:
- 1 tečaj jedrenja od 60 min.
- 1 tečaj jahanja od 20 min.
- 1 tečaj ronjenja
- 1 izlet brodicom u trajanju od 2 - 3 sata
- 1 bocu maslinovog ulja

Kišni dani

Vaš dan ljetnog odmora pretvorio se u kišni dan? Ostvarite dodatan popust na kišne dane!

U slučaju da za vrijeme vašeg odmora u jednom danu pada kiša više od 8 sati u razdoblju od 08:00-19:00 sati za taj dan ostvarujete popust od 5% na cijenu SMJEŠTAJA U MOBILNOJ KUĆICI, odnosno 20% na cijenu SMJEŠTAJA NA PARCELI / KAMP MJESTU.

Dovedite prijatelja

Sviđa vam se naš kamp i preporučili biste ga prijateljima koji još nisu imali prilike boraviti u njemu? To je savršena kombinacija jer ukoliko dovedete prijatelja ili cijelu obitelj koji dosada nisu boravili u našim kampovima, svi ostvarujete 10% popusta na cijenu osobe u kampu, odnosno 5% na cijenu smještaja u mobilnoj kućici, neovisno o danu odlaska iz kampa. Popust ostvarujete prilikom zajedničkog dolaska i boravka na različitim smještajnim jedinicama. Prilikom dolaska na recepciju, molimo da nam napomenete ukoliko želite koristiti ovu posebnu ponudu.

Mon Perin Partner

Boravkom u našim kampovima ostvarujete pravo na izvanredne popuste i pogodnosti u Balama i okolici. Prilikom prijave na recepciji kampova dobivate na korištenje karticu Mon Perin Partner, uz čije predočenje ostvarujete popuste na razne proizvode i usluge u Balama, i to u ugostiteljskim objektima, kafićima, galerijama, frizerskim salonima, wellness centrima…. Kartica vrijedi tijekom cijelog razdoblja vašeg boravka u kampovima.

Korištenjem kartice možete ostvariti popuste i pogodnosti i u određenim zdravstvenim ustanovama.
Kompletan popis Mon Perin partnera možete pronaći OVDJE.

“A great many people, and more all the time, live their entire lives without ever once sleeping out under the stars.”
― Alan S. Kesselheim

Kampovi