Ljetni tečajevi

Očekujemo Vas sa velikim zadovoljstvom!

Arrow
Calendar
Calendar

Očekujemo Vas sa velikim zadovoljstvom!

Ljetni tečajevi

Škola ronjenja

Škola ronjenja

Želite pobijediti strahove? Testirati vaše limite? Ovo iskustvo je za vas!

Uđite u svijet tišine i otkrijte sve čari i ljepote našeg podmorja.

Bili vi početnik ili iskusni ronilac, naš ronilački centar i njegovo stručno osoblje odvest će vas na neke od najpopularnijih ronilačkih destinacija na Jadranu.  Otkrijte s nama ljepote podmorja Nacijonalnog Parka Brijuni, Rovinjskih otoka ili tajne najpoznatije jadranske olupine, putničkog parobroda Baron Gautsch, koji već više od 100 godina leži na morskom dnu u blizini našeg kampa.
Nudimo tečajeve za sve uzraste, počevši već od 8 godina.
Svi polaznici škole ronjenja osigurani su D.A.N. ronilačkim osiguranjem.

Ronilac (SSI ronilački istruktor) i skipper, Marko Srečec rođen je 1979. godine
u Puli. Cijeli život proveo je na moru, pod morem i oko mora, pravi morski čovjek. Prvi ronilački tečaj položio je već s 13 godina i od onda je bezbroj dana proveo pod vodom.  Nakon diplome na pravnom fakultetu i nekoliko godina provedenih u odvjetničkoj kancelariji, napušta svijet kojemu ne pripada i posvećuje se morskom svijetu.

ŠKOLA JAHANJA

ŠKOLA JAHANJA

Ako želite naučiti jahati u sigurnom okruženju ovo je prava škola za Vas!

Konjički klub i “Ranch Albachiara” u sklopu kampa Mon Perin već dvije godine osposobljavaju jahače. Naša je specijalnost približiti jahanje potpunim početnicima - od toga kako naučiti jahati pravilno pa sve do iskusnijih jahača koji žele usavršiti svoje jahanje. Za vas smo stvorili sigurno okruženje tako da se jahači mogu opustiti i uživati u prekrasnom pejzažu i prirodi vođeni rukom našeg voditelja. Šetnje konjima do Bala, jahanja uz more, početni ili napredni tečaj - svatko tko voli konje i jahanja naći će program za sebe! Sastavni dio škole je i poticanje polaznika da se uključe u zbližavanje s konjima koje jašu tako da ih se hrani, čisti i uređuje.
Polaznici škole jahanja osigurani su policom osiguranja.

U pred-i posezoni ponuda ovisi o vremenskim uvjetima i raspoloživosti partnera.

WINDSURF ŠKOLA

WINDSURF ŠKOLA

Želimo podijeliti našu strast prema windsurfingu sa vama!

Dobrodošli u našu školu windsurfinga Sunset Beach Club gdje organiziramo tečajeve od početne do napredne razine. Za vrijeme održavanja naših tečajeva osigurat ćemo vam svu potrebnu opremu: dasku, jedro i odjelo. Tečajeve provode profesionalni instruktori koji će vas povesti na windsurfing avanturu i podučavati vas u sigurnom i zabavnom okruženju. 

Windsurfing tečaj za početnike održava se u periodu od 11:00h do 17:00h (Subota i Nedjelja)

Za one sa prethodno stečenim iskustvom nudimo srednje napredne i napredne windsurfing tečajeve i najam opreme. Minimalna dob za započeti windsurfing avanturu je 6+ godina.

Marko i Matija su strastveni windsurferi koji će vaš aktivni odmor učiniti nezaboravnim i omogućiti vam da unaprijedite svoje windsurfing vještine u najkraćem roku.

U pred-i posezoni samo vikendima i ponuda ovisi o vremenskim uvjetima i raspoloživosti partnera.

ŠKOLA JEDRENJA za djecu

ŠKOLA JEDRENJA za djecu

Oslušnite vjetar i more, kormilo u ruke i zaplovimo...jer ploviti se mora!

Kombinacija opuštanja i aktivnog odmora te gradnja natjecateljskog duha kroz tečaj škole jedrenja izvrstan je način na koji možete dodatno obogatiti doživljaj u našim kampovima! Naši tečajevi izvrsni su za upoznavanje s jedrenjem i svladavanje osnovnih vještina. Predznanje nije potrebno.

Sigurnost polaznika škole nam je od najveće važnosti! Za pratnju i sigurnost polaznika na moru na raspolaganju je gliser gumenjak i iskusan instruktor. Svi polaznici tečaja dodatno su osigurani policom osiguranja.

U pred-i posezoni samo vikendima i ponuda ovisi o vremenskim uvjetima i raspoloživosti partnera.

STAND UP PADDLE ŠKOLA

STAND UP PADDLE ŠKOLA

Dobrodošli u Sunset Beach Club stand up paddle školu. Veslanje na dasci je svjetski popularan sport na vodi. Iznimno je jednostavno naučiti prakticirati ovaj sport, primjeren je za sve dobne skupine i predstavlja odličnu tjelovježbu za cijelo tijelo te pospješuje vašu ravnotežu. Nudimo najam opreme i školu neovisno o dobi i prethodno stečenim znanjima i vještinama. Otkrijte predivnu obalu dok veslate na našim daskama! Koristimo najmoderniju opremu koja će vašu stand up paddling avanturu učiniti zabavnom i sigurnom.

U pred-i posezoni samo vikendima i ponuda ovisi o vremenskim uvjetima i raspoloživosti partnera.

Ostanimo povezani