Mon Perin

Paleo Park

Mjesto gdje se susreću zabava, povijest i dobrobit

Sve smještajne jedinice

Zabavni park u kojem putujete natrag kroz vrijeme

Paleo Park je nastao na mjestu arheološkog nalazišta na baljanskom priobalju: vodeni i edukativni zabavni park u kojem se može doznati koji su dinosauri ovdje obitavali, zabaviti se uz animaciju, opustiti se na bazenima i proslaviti posebne prilike.

Ovo je područje savršeno uklopljeno u prirodne ljepote okolnog krajolika.

Park vas srdačno očekuje od 13. svibnja 2021. do 25. rujna 2021.

PALEO PARK JE

Zabava.

Veselje je u Paleo Parku zagarantirano. Profesionalni animatori iz Birikine organiziraju aktivnosti animacije za manju i veću djecu u parku. Prostor posvećen vitalnosti nalazi se i u zatvorenom: čak dvije prostorije površine od 115 m2.

Tijekom lipnja, od utorka do nedjelje, animacija se održava od 10:00 do 13:00 sati.

PALEO PARK JE

Edukacija.

Čak i na odmoru, sva djeca nešto nauče posjetom Paleo Parku. Obilaskom parka moguće je vidjeti brojne vrste dinosaura, otkriti čime su se hranili i shvatiti evoluciju života na Zemlji. Jedna zaista zabavna i edukativna šetnja. Osim toga, u pješčanicima se izbliza mogu promatrati prave kosti dinosaura pronađene na ovom istarskom području.

Želite li doznati više?

PALEO PARK JE

Opuštanje.

Paleo Park Vas regenerira. Dok se djeca zabavljaju na animaciji i igrajući se, odrasli se mogu opustiti na sunčalištu, uživati u bazenu i pojesti lagani obrok u nekom od ugostiteljskih objekata. Shopping? Pustite mašti na volju uz široku ponudu šalica, plišanaca, slagalica i svih suvenira Paleo Parka.

Food Menu

3 Bazena i 1 Vruća Kupelj

Bazen za odrasle, bazen za djecu i bazen sa sjedećim masažama. Šlag na torti. Vruća kupelj

2 Ugostiteljska objekta

Ugostiteljski prostor ima terasu i dva objekta: Beach Bar Paleo Park i Restoran Paleo Park.

Sunčalište

Površina od 3000 m2 koja ne narušava fizionomiju krajobraza.

Paleo Park misli ama baš na svakoga

Povedite svoj razred u upoznavanje dinosaura

Udruga Birikina kroz besplatne radionice, predstave i vođene obilaske upoznaje vrtićare, osnovnoškolce i srednjoškolce s zanimljivostima parka.

SAZNAJTE VIŠE

Dođite i proslavite posebnu priliku na posebnom mjestu.

Paleo Park je mjesto za posebne prilike. Imate rođendan ili želite proslaviti neki važan događaj, mi ćemo se pobrinuti za sve. Vi imate samo jedan zadatak: zabaviti se.

SAZNAJTE VIŠE

PALEO PARK JE

Održiv

Sve ono što vidite napravljeno je u potpunom skladu s prirodom koja okružuje Bale. Okoliš je resurs i fizionomija je krajobraza ostala potpuno ista.